Wekker met draadloze oplader

Wekker met QI lader

De kleur van de wekker matcht perfect met de kleur van jouw iPhone. Het ontwerp van de HCG019QI-MG is opvallend, maar ook erg slim. Door de ‘boogvorm’ is er plaats voor het lampje aan de binnenkant en leg je jouw telefoon bovenop om op te laden. Het licht verstel je in verschillende kleuren. Kies bijvoorbeeld voor standaard warm wit licht, paars voor wat sfeer of doe eens gek met groen licht.


Stijlvol en slim ontwerp

Dankzij het slimme ontwerp is de Caliber HCG019Qi een draadloze (iPhone) lader, wekker en nachtlamp lamp in één. Door de ‘boogvorm’ is er plaats voor het lampje aan de binnenkant en leg je jouw telefoon bovenop om op te laden. Met een matchende kleur voor jouw iPhone is de wekker een stijlvolle toevoeging aan jouw slaapkamer. Kies voor de kleur Black, Midnight Green, White, Space Gray/Graphite of Pacific Blue.

Automatisch dimmend display en aanpasbaar nachtlampje

De automatische dimfunctie zorgt voor de ideale display leesbaarheid. Zo wordt het display van de wekker met lader ’s avonds in stappen zachter en wordt het de volgende ochtend bij zonsopgang weer feller. Zo is de tijd altijd goed te lezen en doet het licht in het donker geen pijn aan je ogen.

Het nachtlampje kan in diverse gewenste kleuren worden ingesteld. Kies bijvoorbeeld voor standaard warm wit licht, paars voor wat sfeer of doe eens gek met groen licht.

Wekkerfuncties wekker met draadloze lader

Een HCG019Qi maakt je wakker door de zoemer die afgaat. Draai jij je ’s ochtends het liefst nog een keer om? Dan gebruik je de snooze functie, waardoor de wekker na 5 min. weer afgaat. Met de dual alarmfunctie zet je twee wekkers, bijvoorbeeld één voor jezelf en één voor je partner.